forrás: pinterest
Bulvár

Ezért rúgták ki a botrányos modellt a Batwoman sorozatából

Megosztom:

Perverz főnök és bunkó stáb?

Ruby Rose kitálalt

Ruby Rose (35) ausztrál származású biszexuális modell, színésznő már nem lesz látható a Batwoman sorozat 2. évadában, éspedig elég botrányos körülmények között távozott onnan. Rose szerint teljesen tarthatatlan volt már a helyzet, és a világ minden kincséért sem dolgozna már a produkcióban. De mi történhetett?

Végül a Warner Bros döntött a nő távozása mellett. Ruby Rose haragszik az egész stábra, a rendező szerint pedig a színésznővel volt lehetetlen együtt dolgozni. Az egész azzal kezdődött, hogy Rose háta megsérült a forgatáson, amivel kórházba is került. Komoly sérülése ellenére azonban a WB főnöke, Peter Roth, ráparancsolt, hogy 10 napon belül vissza kell jönnie forgatni, mert különben baj lesz. Ruby Rose szerint több stábtag is komoly balesetet szenvedett a forgatások közben, és nem kaptak megfelelő ellátást, például égési sérülés ellenére sem. Ruby Instagram sztoriban fakadt ki az egész produkció ellen, hogy teljesen mérgező volt a légkör ott, és az egész világnak elfogja mondani az igazat.

Ruby Rose szerint Roth igazi perverz volt, aki illetlenül viselkedett a nőkkel, és szerette úgy vasaltatni a nadrágjait, miközben az a férfin volt. Rose egyik kollégája Dougray Scott, pedig igazi bunkó volt a forgatásokon, sokszor nem megfelelően viselkedett munka közben, ordibált a nőkkel és mindenki balesetveszélyes körülményeknek volt a forgatáson kitéve.

“Akkor sem térnék vissza oda, ha pisztolyt fognának a fejemhez, vagy óriási vagyont adnának érte. És nem léptem ki. Batwoman lépett ki az én életemből.”-mondja Ruby Rose.

Forrás: Foxnews

Megosztom: