Szórakozás

Anya Taylor-Joy nem csak a színészetben tehetséges

Megosztom:

Új oldalát mutatta meg.

Érkezik újabb filmje is

Nem győzünk ámulni a fiatal színésznőn. Anya Taylor-Joy ugyanis napról napra bebizonyítja, hogy sokkal több ő, mint egy sima színész. Anya a színészet mellett modellkedik, táncol is és most kiderült róla, hogy énekelni is elég jól tud. A videót amin megcsillogtatja mély, búgó hangját, ő maga tette közzé az Instagramján.

A dal apropója pedig legújabb filmje, a Last Night In Soho, amely október 29-én érkezik a mozikba. Anya a film egyik betétdalát énekli egy stúdióban, egy szimfonikus zenekar kíséretében, miközben jelenetek láthatóak magából a filmből is. A kommentek közt szinte nincs is negatív, mindenki csak dicséri Anya énektudását, sőt van olyan kommentelő, aki Lana Del Rey énekhangjához hasonlítja a színésznőét. A Last Night In Soho története egyébként nagyon különlegesnek ígérkezik. Összemossa a jelent az 1960-as évekkel és egy Eloise nevű nőt (aki egyfajta hatodik érzékkel van megáldva), visszarepít a múltba, ahol találkozik idoljával, az énekesnő Sandie-vel. Őt alakítja majd Anya. A történet szerint nem minden olyan fényes, mint amilyennek látszik. A film rendezője, Edgar Wright.

A 25 éves, argentin felmenőkkel is rendelkező Anya, tényleg sikert sikerre halmoz. Többen javasolták neki, hogy érdemes lenne ilyen hanggal egy lemezt is felvennie. Ki tudja? Még az is lehet, hogy Anya meglep minket vele.

Forrás: Instagram

Megosztom: