forrás: pinterest
Színes

Tévesen a gyerekre fogták, pedig nem ő volt

Megosztom:

Ki a valódi tettes?

Óriási meglepetés

Eléggé meglepődött a család, amikor éjszaka mikor felkapcsolták a villanyt, és kilesték ki a bűnös, a macskát találták a tett helyszínén, azaz a wc-n. Ugyanis megoldatlan rejtély volt a család életében, hogy ki az, aki rendszeresen nem húzza le maga után a wc-t. Nathalie(46), a 13 éves kisfiát, Archie-t gyanúsította, aki mindent tagadott, és esküdözött édesanyjának, hogy nem ő volt. Anyukája nem hitt a fiának és még külön ki is oktatta, hogy miért nem helyes, ha nem húzzuk le a toalettet magunk után.

De csak nem történt változás ezügyben. Aztán egy kirándulásról hazatérve, véletlenül lebukott a valódi bűnös, aki a család 5 éves macskája volt, Rocket. Az ügy azért is furcsa, mert Nathalie elmondása szerint soha az életben nem tanították a macskát a wc használatára, mindig csak őket nézte a használata közben. Így magától megtanulta használni, de lehúzni már nem tudta.:) Természetesen Rocketnek és a család további 2 macskájának is van külön alma, de Rocket a fürdőszobát részesíti előnyben.

A család most azt tervezgeti, hogy ha már ezt megtudta tanulni a macska magától, akkor betanítják a wc lehúzására, és az ülőke lehajtására is.

Imádjuk ezt a történetet! :))

Forrás: Metro

Megosztom: