Forrás: Pinterest
Bulvár

Timothée Chalamet leplezte le Zendayát

Megosztom:

Csak szerelmesen kacarászni tudott a zavarában.

Ki a legnagyobb celeb crushod?

Timothée Chalamet és Zendaya éppen a Dűnét promózza világszerte, ezért egyre több és több interjút adnak együtt. Legutóbb a Buzzfeed ültette le őket a kamerák elé egy teszt erejéig. A feltett kérdések lényege az volt, hogy mennyire ismerik egymást.

Meg kellett válaszolniuk azt is, hogy a másik melyik celebbe van belezúgva. Chalamet pedig azonnal rávágta: “Könnyű, Tom Holland.” Zendaya csak aranyosan kacarászott a srác elszólása után, zavarában máshogy nem reagálta le a dolgot, inkább csak gyorsan rávágta, hogy neki fogalma sincs róla, ki Timothée kedvenc sztárja.

Az említett kérdés 1 percnél látható:

Ezek a britek

Lehet, hogy Tom Holland is a szobában tartózkodott?

Egy későbbi kérdésben pedig a másik által leginkább használt szitokszót kellett felfedni. Chalamet el is mondta Zendayáét, ami az amerikaiktól nem túl gyakran hallható. A színésznő elmagyarázta, hogy azóta szokott rá, mióta gyakran lóg britekkel, akik előszeretettel szitkozódnak ezzel a szóval.

Még ezt mesélte többször is feltűnően kinézett a képből, mintha lenne ott valaki, mondjuk éppen az a brit srác, akiről mesél, a rajongók szerint pedig Tom Hollandról volt szó.

Bár nyíltan még egyikőjük sem beszélt a kapcsolatukról, Tom legutóbb Instagramon posztolt egy gyönyörű képet Zendayáról, ami eléggé egyértelművé teszi, hogy mennyire odáig vannak egymásért.

Megosztom: