Forrás: Pinterest
Szórakozás

Végre beleleshetünk az Unchartedbe

Megosztom:

Megérkezett az első előzetes.

Tom Holland Hollywood új akcióhőse

Hivatalosan is megjelent az első Uncharted előzetes. A népszerű PlayStation videojáték-sorozat filmadaptációja már több mint egy évtizede fejlesztés alatt áll, számos rendező cserén ment keresztül, ami rengeteg késéssel is járt. Még akkor is, amikor a darabok végül a helyükre kerültek Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével, mint az ikonikus duó, Nathan Drake és Victor Sullivan, a koronavírus ismét megnehezítette, hogy eljussunk a premierig, de végre úgy tűnik, hogy sikerül.

A mozikban 2022 februárjától láthatjuk majd. Az első előzetes viszont eléggé vegyes fogadtatásúra sikerült, a Tom Holland és Mark Wahlberg rajongók le vannak nyűgözve, de a játékot jól ismerő és szerető gamerek már kevésbé.

A történet főszereplője Nathan Drake, aki kincsvadásznak áll, és közben igyekszik kitalálni, hogy mi történhetett az eltűnt bátyjával, Sammel. A film humorosnak tűnik, és rengeteg akciójelenetet tartalmaz, amikben Tom Holland és Mark Wahlberg is eddig elég jól teljesített.

Sajnos, a videójáték adaptációk sorra buknak el, de azért reménykedünk benne, hogy az Unchartednak sikerül megugrania az elvárt szintet.

Megosztom: