forrás: pinterest
Bulvár

Zach Galifianakis még a gyerekeinek sem árulta el, hogy színész

Megosztom:

Soha nem láthatják a filmjeit.

De hogyan lett belőle könyvtáros?

Ha azt mondjuk Zach Galifianakis, lehet nem ugrik be elsőre, hogy kiről is van szó, de ha azt mondjuk, Másnaposok, akkor tuti tudjátok ki ő! A komikus színész abban a trilógiában is felejthetetlent alakít, de a Robert Downey Jr.-ral közös Terhes Társaságban is.

Az 52 éves, görög származású színész azonban, van aki számára teljesen ismeretlen a filmvászonról, és ők a saját gyerekei! Galifianakis 2 gyermeke ugyanis nem tudja, hogy apjuk színész. Sőt. Apjuk azt mondta nekik, hogy ő egy könyvtáros asszisztens valahol. Galifianakis 2 kisfiú édesapja, és óvja őket a nyilvánosságtól és a sztárvilágtól.

“Túl kicsik még ahhoz, hogy megnézzék a filmjeim. Sokszor odajönnek hozzám szülők, és azt mondják. “A fiam imádta a Másnaposokat!” Én meg erre azt gondolom, hogy “wow, te egy borzasztó szülő vagy, hogy ilyeneket engedsz velük nézni. Ha rajtam múlik, a Másnaposokat soha nem fogják megnézni a fiaim.”

Zach általában lecsúszott, botrányosan viselkedő, trágár karaktereket alakít, így érthető, hogy nem látták még gyerekei a filmjeit. Békésen, távol Hollywood zajától nevelik őket feleségével, Quinn-nel ketten, és tényleg abban a hiszemben élnek, hogy apjuk egy könyvtáros.

Forrás: ET

Megosztom: