forrás: instagram
Bulvár

Billie Eilish illata

Megosztom:

Saját parfümöt dob piacra.

Imádja az illatokat!

A világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb énekesnője, a még mindig csak 19! éves Billie Eilish. Lehet tiltakozni ellene, és lehet őt féllmetesnek tartani, de az vitathatatlan, hogy jelenleg tényleg ő az újkori generációk egyik legnagyobb példaképe. Különleges énekstílusával, sötét szövegeivel és sokszor morbid klipjeivel, Billie valami egyedi stílust alkotott, ami nagyon megfogta a zenei piacot. Most ahogy a nagy sztároknál ez dukál, ő is saját parfümmel állt elő.

A parfüm Eilish névre lesz keresztelve és novemberben fog kijönni. Az énekesnő nagyon szereti a finom illatokat és állítása szerint ez a project is egy régóta dédelgetett álma volt már. Az parfümös üveg dizájnja egy női felsőtestet ábrázol, az illat domináns jegye, pedig a vanília lesz, ami Billie kedvenc illata, gyerekkora óta.

Az énekesnő majdnem 100 millió követővel rendelkezik Instagramon, ami még a sztároknál is nagy szó. Kevesen tudják róla, hogy szineztéziás, ami a színek összetársítását jelenti az érzékekkel. Billie szaglása nagyon kifinomult. A színekhez is gyakran köt illatokat, és ezt az illat tervezésekor is szempont volt. Nagyon büszke a parfümre, és hisz a klasszikus illatok varázsában, amit az illata is vissza fog tükrözni.

Forrás: Vogue

Megosztom: