Forrás: extra.ie
Bulvár

Egy ember meghalt, Donald Trump fia mégis gúnyolódik

Megosztom:

Ennél undorítóbban nem nagyon tudna már viselkedni.

Pólókat gyárt

Donald Trump Jr. olyan felsőket árul, amiken az áll, hogy “a fegyver nem öl meg embereket, Alec Baldwin öl embereket”. A pólókat egy tragédia előzte meg, amikor is Baldwin véletlenül megölte Halina Hutchins, operatőrt a legújabb filmje, a Rust forgatásán.

Baldwin múlt csütörtökön elsütött egy kellékfegyvert, miután állítólag közölték vele, hogy nincs megtöltve. Hutchins meghalt, a rendező, Joel Souza pedig megsérült.

Trump Jr., a volt amerikai elnök, Donald Trump fia 27,99 dollárért árulja a felsőket a honlapján, három színben: fekete, kék és zöld.

Forrás: shopdonjr.com

Instagramon gúnyolódik

A pólók csak a jéghegy csúcsa. Instagramon is megosztott több posztot, amikben a színészen gúnyolódik.

“Így nézel, amikor egy fegyverellenes idióta több embert öl meg egy fegyverrel, mint amennyit a hatalmas fegyverkollekciód valaha megölt”.

A másik posztjában pedig Baldwin felesége, Hilaria angoltudásán viccelődik: “Hogy mondod angolul, hogy ráb*sztunk?”

Baldwin régóta szúrja a Trump klán szemét. Nagy ellenzője volt Donald Trump politikájának, és a Saturday Night Live című műsorban parodizálta is az ex elnököt, egyébként elképesztően sikeresen.

De akármilyen vita is legyen a két család között, kevés gusztustalanabb dolog létezik, mint egy valakinek a halálával járó eseményen gúnyolódni.

Forrás: Yahoo!

Megosztom: