Színes

Ez a férfi csoda módon kényezteti házi kedvenceit

Megosztom:

Külön nappalijuk van.

Sokak szerint jobban élnek, mint egy átagember

Aki az állatokat szereti, rossz ember már nem lehet, tartja a mondás. Ez így is van. Egy férfi azonban olyannyira komolyan szereti a 3 kutyáját, hogy minden kényelmet meg akar nekik adni, ami neki is megvan. Sőt.

A férfi aki csak a “világ legjobb kutya apujának” hívja magát, TikTokra posztolta a videót, melyben bemutatja a kutyái számára kialakított lakrészt.

Mindenük megvan

A videóban látható, hogy a 3 kutyának van saját kanapéja, ágya, tv-je, szekrénye, képek a falon, és még bárszekrénye is! Sok kommentelő szerint ezek a kutyák jobb életkörülmények közt élnek, mint a legtöbb ember. Bella, Challah, Mitzi pedig jól láthatóan élvezi a luxust és tudják, hogy jó dolguk van. A bútorok különlegessége, hogy a kutyákhoz mérten kis méretűek és speciálisan oda lettek tervezve.

Aki látta a videót, leginkább azon akadt ki, hogy minek a kutyáknak síkképernyős tévé és faliképek, de a gazdi szerint a kutyái igenis szoktak tv-t nézni, vannak kedvenc műsoraik is, és a képek a falon is kutyás tematikájúak, így illenek a lakásba.

Forrás: The Sun

Megosztom: