forrás: The Sun
Egyéb

Itt a világ első, terhességi maszkja, hasra!

Megosztom:

Egy civil anyuka találta ki.

Hiánypótló termék a piacon

Egy ausztrál nő, Ruth Carr (40), forradalmosította a terhességi csíkok és az ez által járó viszketés és egyéb kellemetlenségekkel való küzdelmet. Ugyanis kitalált rá egy csodaszert, aminek akkora sikere lett Ausztráliában, hogy pár nap alatt meggazdagodott belőle. Saját bevallása szerint, neki is jól jött volna ez a krém, a három terhessége alatt.

Az alapötletet a testvére adta, aki amikor várandós volt, nagyon megszenvedett a hasával és iszonyatosan viszketett a bőre, amire jól jött volna egy krém kismamáknak, de semmi ilyen nem volt a piacon. Így született a hiánypótló termék, mely barackmag kivonatot, aloea vera kivonatot és avokádó olajat is tartalmaz, segítve a bőr rugalmasságának megőrzését is.

Ruth két befektetőt talált maga mellé a krémhez, akik a saját pénzükből segítették a termék megvalósulását, mert láttak benne fantáziát. Gyakorlatilag egy olyan maszkot alkottak, ami hasonlatos a hagyományos arcmaszkokhoz, azzal a különbséggel, hogy ezt a kismamák a hasukra teszik. Egyelőre csak Ausztráliában és Új-Zélandon elérhető a termék, de elképzelhető, hogy hamarosan világszerte megtalálható lesz a boltok polcain.

Bravo!

Forrás: The Sun

Megosztom: