Forrás: Pinterest
Bulvár

Gwyneth Paltrow majdnem belehalt a szülésbe

Megosztom:

Évekig tartotta magában a történetet.

Veszélyben volt az élete

Gwyneth Paltrow tizenéves lánya, Apple születése végződött majdnem tragédiával. A színésznő most érezte elérkezett az idejét, hogy megnyíljon ezzel kapcsolatban:

„Két császármetszésem volt [C-metszés]. A lányom veszélyben volt, őrület az egész, majdnem meghaltunk. Nem volt jó” – osztotta meg nemrég Gwyneth.

Dax Shepard Armchair Expert podcastjében arról is beszélt, hogy hogyan élte meg a teste megváltozását a műtét után: „Van egy nagy heg a testeden, és azt mondod: >>Jaj, ez régen nem volt ott.<< És nem arról van szó, hogy rossz, nem akarsz ítélkezni, de akkor is azt érzed, hogy >>ó, istenem<<.”

Majd elmondta azt is, hogy mennyire örül, hogy amikor ő szült még nem volt Instagram. Szerinte a közösségi oldal nincs jó hatással a friss anyákra.

“>>Nézd, két hete szültem, és máris tökéletesen lapos és izmos hasam van<< én pedig csak nem így néztem ki” – panaszkodott Paltrow az elvárásokra, amiket teremt az Instagram. – „Úgy gondolom, hogy a nőknek valóban barátoknak kellene lenniük, túl sok az ítélkezés, hogyan születik baba, szoptatsz-e vagy nem, mész dolgozni, nem mész dolgozni. Találd ki, bárhogy is dönts, rendben van.”

Szerencsére Paltrow és Apple is jól vannak, a szavai pedig sok nőnek segíthetnek, akik hasonló helyzeten mentek keresztül.

Forrás: Just Jared

Megosztom: