forrás Pinterest
Szórakozás

Halloweenkor para filmek, amiket látnod kell

Megosztom:

Szubjektív a lista.

Boszorkák, vámpírok, zombik és maszkok

Fénysebességgel közeledik a Halloween és ilyenkor a rémisztő vagy boszorkányos filmeknek jön el az ideje, még azoknál is, akik nem rajonganak az ijesztő filmekért. Számtalan ilyen alkotás létezik, de próbáltuk összeszedni azokat, amik még a határon mozognak, és nem okoznak majd álmatlan éjszakákat. Lámpát leoltani, tököt kifaragni, barátokat áthívni, popcornt bekészíteni, és irány a házimozi!

Ezeket ne hagyjátok ki!

Hókusz Pókusz

A régi klasszikus film 2. részt is kap de addig is, ne hagyjátok ki a boszorkányos és morbidan vicces filmet. Sarah Jessica Parkert sem mindennapi élmény bosziként látni!

Boszorkányok

Egy szintén boszis film, melyben Anne Hathaway alakítja a gonosz banyák szószólóját, akik a gyerekeket egerekké változtatják. A film vége meglepő csavarral zárul! Gyerekekkel is nézhető.

Sikoly

A klasszikus horrorfilm. Inkább tinihorror, de Halloweenkor tényleg nézhető bármelyik része. És szinte bármelyik árusnál kapható a maszkja.

Beetlejuice

Az eredeti film, amelyben játszik Winona Ryder, Alec Baldwin és Geena Davis is, Michael Keaton pedig a főszerepben alakít hatalmasat. Igazi klasszikus és humort is tartalmaz.

Addams Family

A fura családról szóló film szintén klasszikus, de Hallowenkor a legjobb nézni. Sötét humor, remek alakítások. Christina Ricci ezzel a filmmel alapozta meg karrierjét.

Interjú a Vámpírral

Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst. A trió ikonikus filmje, melyben a vámpíroknak közük nincs a Twilight féle verzióhoz.

Átkozott Boszorkák

Nicole Kidman és Sandra Bullock testvérpárost alakít, akik gyökeresen eltérő jelleműek, de a bajban mindig egymás mellett állnak. Goran Visnjic jól játsza a hullát benne.

Forrás: CNN

Megosztom: