Forrás: Pinterest
Szórakozás

Easter eggek és utalások a Flash előzetesben, amiket lehet, hogy nem vettél észre

Megosztom:

Mennyit szúrtál ki?

Wayne Kúria

The Flash előzetese a Wayne Kúria megközelítésével kezdődik, a taxi sűrű ködön keresztül vág át a gótikus épület felé. Két ember száll ki az autóból, és valószínűleg mindketten az Ezra Miller által játszott Flash változatai. A legegyszerűbb módja ennek a kettőnek a nyomon követésére a hajvágás: A fényes-sárga kabátos Ezra Miller (bal oldalon) hosszabb hajú, míg a másik sötétebb-sárga kabátos Ezra Miller (jobbra) ugyanolyan, mint Barry Allen az Igazság Ligájában.

Michael Keaton hangja hallható, aki az 1989-es Batmant fogja alakítani: “Bárhová mehetsz, ahová csak akarsz… bármilyen idővonalra, bármilyen univerzumba.” Ez arra utalhat, hogy barátságos lesz, sőt talán mentori szerepet kap.

Egy belső felvétel szerint a kastély rossz állapotban van. Valószínű, hogy Michael Keaton, ha ez az ő dimenziója, hosszú évek óta nem működik Batmanként, vagy legalábbis nem a Wayne Kúriából.

Nora Allen

Flash habozva közelít egy nőhöz. Aki Nora Allennek, Barry Allen édesanyjának tűnik, és a tétovázás valószínűleg azt az érzelmi utazást tükrözi, amit átél, amikor viszontlátja őt. Vagyis Barry elhagyja otthoni dimenzióját, és elutazik oda, ahol édesanyja még él.

Batman véres sisakja

A Batman maszkról és a földre fröccsen a vérről készült felvétel alatt, azt mondja a narrátor: „Megváltoztattad a jövőt.” Bár ez Michael Keaton elbeszélése, a sisakból hiányoznak Keaton Batman jelmezének szemöldökívei, ami azt sugallja, hogy Ben Affleck Batman-jéhez tartozhat.

Supergirl

Az egyik jelentben Ezra Miller Sasha Calle Supergirl-je felett áll. Talán megsérülhetett. A háttér alapján a Wayne Kúriában vannak, ami azt jelzi, hogy itt rendezik be a főhadiszállásukat.

Jay Garrick?

Egy drámai felvételen egy ismeretlen alak látható, aki sárga villámmal ellátott piros csizmát visel. Jay Garrick a The Flash korábbi változata Barry Allen előtt a DC Comics-ban, de már megjelent az Arrowverse-ben, mint Flash alternatív változata, ami párhuzamosan fut az idővonalon, de különböző dimenzióban.

Denevérbarlang

Feltűnik a Denevérbarlang és Michael Keaton Batman sziluettje hátulról. Ez nem tökéletes sziluettje Michael Keaton jelmezének, úgy tűnik, befolyásolták a Batman: The Animated Series epizódjai, amit nem sokkal Keaton Batman-filmjei után adtak ki.

Batmobile

Az előzetes egy felvétellel zárul a Denevérbarlangban, ahol Ezra Miller eltávolít egy ponyvát valamiről, ami a Batmobile lehet. Valószínűleg Michael Keaton 1989-es Batmobile-ja.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: