forrás: Pinterest
Bulvár

Ez az, amire senki sem számított: szétment az álompár

Megosztom:

Gigi és Zayn nincs többé.

A kislányuk a legfontosabb

Először mi sem akartuk elhinni, de sajnos úgy néz ki, a hír tényleg igaz. Zayn Malik és Gigi Hadid szakítottak. A pletykák szerint a páros még azelőtt teljes titokban szakított, mielőtt felröppent volna a hír, hogy Zayn összetűzésbe keveredett Gigi anyukájával, Yolandával, és állítólag egy pofon is elcsattant a férfi részéről…Gigi anyja pedig válaszul feljelentette az énekest, aki mindent tagad.

A felek nem osztanak meg erről információt, de ami biztos, hogy mindannyian a közös kislányuk javát akarják. Khai szempontjait tartják szem előtt, és békében szeretnék őt továbbra is nevelni, de már nem párként. Zayn és Gigi évek óta együtt vannak, (2015 óta egy pár), kapcsolatuk viharos volt és leginkább a se veled, se nélküled jelző illett rájuk, mindaddig, amíg meg nem született Khai, aki békét hozott kapcsolatukba.

A szupermodell és az énekes tökéletes családnak tűntek és teljes békében és szerelemben nevelték a gyereket, soha még csak hangos vitáról sem lehetett hallani köztük. Ezért is ért mindenkit derült égből villámcsapásként a szakításuk híre és arra kérnek mindenkit, ne avatkozzanak ebbe bele, mert ez az ő magánügyük. Ez pedig teljesen jogos kérés szerintünk is. A közvélemény, pedig Yolanda ellen fordult, mert szerintük a nő direkt hamisan vádolja az énekest.

Forás: People

Megosztom: