forrás: Pinterest
Szórakozás

Sztárok, akiket mesehősként képzeltek tovább

Megosztom:

Csodálatos alkotások, fantasztikus rajzok.

A tökéletes casting

Időről időre szeretnénk bemutatni nektek olyan kevésbé ismert művészeket is, akik elképesztően tehetségesek a maguk területén. Most a 35 éves Helen Morgunt ajánljuk figyelmetekbe, aki digitális rajzaival lenyűgözően megragadja a sztároknak a sajátosságait és alkotásai tényleg a megszólalásig hasonlítanak, a hús-vér emberekre, akikről mintázza őket. Most népszerű filmcsillagokat és énekeseket rajzolt meg, de egy alternatív univerzumba helyezve őket, gonosz mesehősként. Nagy álma, hogy egyszer a Disney cégénél dolgozhasson!

Lady Gaga, mint Ursula

Az Arielle, a Kis Hableányból ismert gonosz boszorkány, aki elvette Arielle hangját, de cserébe ezért lábakat adott neki, hogy legyen esélye, a hercegnél, emberként.

Tom Hiddleston, mint Hádész

Tökéletesen illik a színészhez Hádész, az alvilág istene. Egy új Herkules verzióban őt pártoljuk.

Anne Hathaway, mint gonosz boszorkány

A színésznőt, a Boszorkányok c. filmben is hasonló külsővel láthattuk, amivel egyértelműen bebizonyította, hogy angyalian jó és velejéig romlott karaktereket, is hitelesen hoz a filmvásznon.

Melissa McCarthy, mint a Szívek Királynője

Az Alice Csodaországban mézesmázosan gonosz királynőjét simán eljátszhatná a színésznő egy új feldolgozásban!

Rami Malek, mint Jafar

Az Aladdin gonosz szultáni főtanácsosa, igazán karizmatikus lenne, ha Rami Malek keltené életre.

Anya Taylor-Joy, mint a Halott Menyasszony

Sosem gondolnánk, hogy ennyire illene Anyához ez a karakter, de nézzétek meg ezt a képet! A színésznő hófehér bőrével és óriási szemeivel, tökéletesen hozná a szomorú és halott menyasszonyt.

Megan Fox, mint Ursula emberi alakja

Arielle-lel kezdtük, Ariellel is fejezzük most be ezt a listát, ugyanis Megan Fox a megszólalásig hasonlít a szép de gonosz Ursula emberi formájára, aki el akarja csábítani a herceget Arielle elől.

Itt pedig azt is láthatjátok, hogy születik egy-egy karakter. Elképesztő! Helen további rajzait megnézhetitek az Instagamján.

Forrás: Bored Panda

Megosztom: