forrás: Pinterest
Bulvár

A színésznő gyakran átveri a barátait ezzel a trükkel

Megosztom:

Azonnal elsírja magát.

Már nem hisznek neki

Anya Taylor-Joy ha akarja, azonnal el tudja magát sírni. Ez nem vicc. Színészeknél ez egy nagy előny, mert parancsra sírni, azért nem könnyű. A színésznő James Corden showjában járt vendégként amikor elmesélte, hogy tanulta ezt az instant sírás dolgot meg, illetve hogy szokta bevetni ezt a barátainál is néha, ami szerinte is elég gonosz dolog, de már nem veszik komolyan ők sem.

Anya elmesélte, hogy élete első sírós jelenetében a rendező azt kérte tőle, hogy sírja el magát a jelenet közben és ő erre totál ráfeszült. Annyira, hogy az azt megelőző 12 órában próbálta felidézni élete legrosszabb emlékeit, és gyakorlatilag 12 órán át sírt emiatt. A jelenetét eltolták a nap végére, így mire odakerült a sor, hogy sírnia kellett, már nem tudott, mert addigra elsírta az összes könnyét. Mesélte nevetve a színésznő. Aztán megtanulta, hogyan lábadnak a szemei könnybe azonnal, amit a filmekben és a barátainál is bevet néha.

“Van, hogy állunk az utcán és hirtelen neki esek szegény haveromnak a nyílt utcán, könnybe lábadt szemmel ráordítok, hogy hogy képes így beszélni velem?” és elsírom magam. De már kezdenek rá immunisak lenni és már nem hatódnak meg.”

Itt megnézhetitek az interjút:

Forrás: Just Jared

Megosztom: