forrás: Pinterest
Szórakozás

Drew Barrymore és exférje 20 év után újra együtt

Megosztom:

A színésznő vendégül hívta volt férjét.

Tom Green ma is csodálja Drewt

Drew Barrymore és Tom Green házassága ugyan csak 2001 júliusától 2002 októberéig tartott, de azóta is emlékszünk rájuk. Nem váltak el haraggal és a műsorban elmondják, hogy ma is szeretik egymást, persze ma már nem úgy.

Drew a Drew Barrymore Show háziasszonya, és a meghívott vendége exférje volt, akivel 20 év után most találkoztak újra először. Green kanadai, maga is színész, humorista és a Charlie Angyalai c. közös filmjük forgatásán találkoztak először a színésznővel ahol szinte azonnal egymásba is szerettek. Kapcsolatuk vad volt és rövid, de annál szenvedélyesebb és hangosabb. Green akkoriban nem nagyon tudta kezelni a sikert és az alkoholhoz fordult, amit Barrymore nem nagyon tolerált.

Az azóta eltelt 20 évben mindketten sokat változtak, lehiggadtak, és megállapodtak. Tom elmondja a videóban, hogy ma is csodálatos nőnek tartja Drewt, sőt még jobban tetszik neki most, mint mikor házasok voltak. Drew pedig a találkozást egy testen kívüli élménynek éli meg, és még mindig tiszteli és szereti volt férjét, de ő már soha nem akar házasodni senkivel, hiszen már három alkalommal mondta ki az igent. Nosztalgiáztak is kicsit, kapcsolatuk legszebb pillanatait felidézve.

Forrás: Just Jared

Megosztom: