Forrás: Pinterest
Bulvár

Kristen Stewartot eljegyezték

Megosztom:

Barátnőjével ért révbe.

Hol van már Robert Pattinson?

Úgy néz ki valóra válik a vadóc színésznő álma. A Twilight egykori Bellája, 2 éve jár együtt szerelmével, a forgatókönyvíró Dylan Meyerrel, és most el is jegyezte őt a barátnője.

Kristennél sok férfi és női kapcsolata után, egyre biztosabb, hogy végül a nőknél találta meg a boldogságot, és bár nem vallja magát teljesen leszbikusnak, szerelme is egy nő. Kristennek nincs hivatalos Instagram oldala, így a rajongók a párja által értesülhettek arról, mi a helyzet kettejükkel. Kristen és Dylan 2 éve töretlenül boldogok, szerelmesek és jó hatással vannak egymásra. Bár meglepő lehet Kristen Stewarttal kapcsolatban ez az infó, de ő mindig is vágyott arra, hogy házasságban éljen valakivel. Így nyilatkozott erről:

“Összeházasodunk, totál megfogjuk tenni. Vágytam már arra, hogy megkérjenek, úgyhogy finoman célozgattam már rá, és el is értem a célom ezzel. Ő pedig megtette. Összeházasodunk, ez tényleg meg fog történni. “

Kristen és Dylan 2019-ben lettek először nyilvánosan hírbe hozva egymással, de ők már azelőtt is találkoztak egyszer, még 6 éve egy forgatáson, csak akkor még nem vették észre egymást. Kristen legújabb filmje a Diana életét feldolgozó Spencer lesz, Dylan pedig a Moxie c. mozi forgatókönyvírójaként lett ismert. A pár az esküvőből sem szeretne nagy felhajtást csinálni, csak elmondanak egy-egy esküt, majd utána buliznak.

Forrás: Eonline

Megosztom: