forrás: pinterest
Színes

Ez a férfi elveszett gyűrűket talál a homokban, és hősnek tartják érte

Megosztom:

Az igazi gyűrűk ura.

Sok férfi szemébe könnyet csalt már

Elég rossz érzés elveszteni egy szeretett tárgyat. Ilyenkor jön a kezdeti remény, hogy meglesz az ékszer, az észveszejtő keresés, majd lassan bekúszik a bánat és a reménytelenség, hogy ez már nem, sajnos nem lesz meg. De talán még nincs minden veszve, ha felveszed a kapcsolatot Matt Goldsmith-tel.

Goldsmith a csodatevő, fémdetektoros jótevő

Az angol férfi ugyanis a hobbijából él, miszerint a fémdetektorával járja a helyeket, és nincs olyan elveszett fémtárgy, amit ne találna meg. Több rettenetesen elkeseredett férfinak is segített már helyrehozni az életét. Az egyikük, a jegygyűrűjét hagyta el, és egy édesanyjától kapott gyűrűt, míg egy másik férfi, szintén az édesanyjához köthető gyűrűt hagyott el a strandon.

Az édesanyja gyűrűje
Az elveszett jegygyűrű

Interneten talált ügyfeleket

Goldsmith egy internetes csoportban látta ezeknek a férfiaknak a szomorú bejegyzéseit és felajánlotta a segítségét. A delikvensek eleinte nem voltak túl nagy bizalommal felé, és kizártnak tartották, hogy a gyűrűk meglesznek, de Goldsmith kb. 15 perc alatt megtalálta a műszerével az örökre elveszettnek hitt ékszereket. Volt is nagy öröm! Szinte elsírták magukat az örömtől amikor meglátták a gyűrűket ezek a férfiak. Az egyikük egyenesen szuperhősnek nyilvánította a fémdetektoros Goldsmitht.

Forrás: Foxnews

Megosztom: