Forrás: Pinterest
Bulvár

Zayn Malik agresszív és paranoiás lett a marihuánától

Megosztom:

Nincs rá jó hatással a fű.

Kiderült a szakítás oka?

Zayn Malik marihuána fogyasztása kezd aggasztó méreteket ölteni egy közeli forrás szerint. Korábban már mi is megírtuk, hogy párjával, a modell Gigi Hadiddal szakítottak. Aminek az oka, hogy az énekes állítólag agresszívan viselkedett az anyósával.

Egy vezető ügyvéd (aki nem érintett az ügyben) azt mondta, hogy az incidens kihathat a kislányukkal kapcsolatos jövőbeni gyámügyekre is – bár a források szerint Gigi eltökélt szándéka, hogy Malik társszülő legyen, mert nagyszerű apának tartja.

Malik az RCA-val kötött lemezszerződését is elveszítette, miután harmadik szólóalbuma, a Nobody Is Listening januári megjelenésekor nem került fel a slágerlistákra, és csak a 44. helyet érte el az amerikai Billboard 200-on.

„Őszintén nehezen tudja kezelni azt a hírnevet, amivel rendelkezik, és ez úgy tűnik, mintha hálátlan és arrogáns lenne” – mondta egy vele együtt dolgozó zenei vezető. “Ha egy kicsit nyitottabban beszélne a problémáiról, azt hiszem, az emberek segítenék őt.”

De ez a fajta aggasztó viselkedés nem újdonság azoknak, akik ismerik őt

Malik önként bevallja, hogy segíti a kreatív folyamatot, ha füvet szív.

Az egyik bennfentes, aki gyakran dolgozott a One Directionnal, azt mondta, hogy az éenekes marihuánafogyasztása annyira súlyossá vált, hogy „paranoiássá” tette – és ahhoz vezetett, hogy a korábbi bandatársa, Harry Styles nem volt hajlandó megosztani vele a turnébuszt és a magánrepülőt.

„Zayn nem volt boldog a bandában, nem neki való” – mondta a bennfentes. „Nem tetszett neki az egész állandó turnézás és a menetrend.”

„Annyira nehéz volt, hogy nem jött el olyan dolgokra, mint a fotózások vagy akár a koncertek. Bezárkózott a házban, rengeteg füvet szívott, és ettől igazán megbízhatatlanná vált” – tette hozzá.

Egy másik producer így jellemezte: “Egyszerűen nem tudtad, hogy Zayn mikor fog megjelenni, akár egy felvételre, akár egy koncertre.”

Malik képviselője nem akarta kommentálni a történteket.

Forrás: New York Post

Megosztom: