Bulvár

Gal Gadot, mint gonosz mostoha?

Megosztom:

A klasszikus mese ismét tarolni fog.

Jól fog állni neki a szerep

A Disney klasszikus mesefilmjeiből sorra jönnek ki az újabb feldolgozások, és bár nem is volt olyan rég a Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével készült Hófehérke (Hófehér és a vadász) film, máris érkezik az újabb verzió. A gonosz mostoha szerepére pedig ezúttal igen jól sikerült a casting, mert a féltékeny királynőt nem más fogja alakítani, mint Gal Gadot (36). A mese eredetileg a Grimm testvérek meséje, azt dolgozta fel a Disney még 1937-ben.

Gal Gadot még a tárgyalások utolsó fázisaiban van, a filmmel kapcsolatban, de a Wonder Woman színésznője sötét hajával és világos bőrével, akár Hóferhérke szerepére is jó volna szerintünk, azonban kora miatt az idősebb királynő szerepe tökéletes választás lett számára. A film főhősét pedig az a Rachel Zegler fogja alakítani, aki a West Side Story új feldolgozásában is látható.

Azt még nem tudjuk mikor kerül az új Hófehérke mozi bemutatásra, de az izraeli származású Gadot, legközelebb a Netflix akcióvígjátékában ( Red Notice) lesz látható, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson oldalán.

Forrás: Just Jared

Megosztom: