Forrás: Pinterest
Bulvár

Dakota Johnson ritkán beszél kapcsolatáról, de most ezt árulta el róla

Megosztom:

Magánéletük tabu.

Gwyneth Paltrow volt férje, Dakotában találta meg az igazit

Dakota Johnsont ( 32) leginkább A Szürke 50 árnyalata c. filmek Ana nevű női főhőseként ismerhetjük, de a színésznő próbál kitörni ebből a skatulyából és főleg underground filmekben vállal szerepeket. Láthattuk már őt vígjátékban ( Hogyan legyünk szinglik?), és thrillerben is ( Húzós éjszaka az El Royale-ban). Magánéletéről nem sokat árul el, de már 2017 óta Chris Martin a párja és jól megvannak együtt. Olyannyira sikerül azonban tényleg megtartani a magánéletüket saját maguknak, hogy még közös kép is alig akad a párról.

Dakota azt azonban elárulta, hogy a karanténban nagyon sok időt töltöttek együtt Chrissel, és a barátaikkal, mert a szülőkhöz nem nagyon mehettek látogatóba, az idősebb koruk miatti, fokozott vírusveszély miatt. Dakota édesanyja Melanie Griffith színésznő, nagyanyja pedig Tippi Hedren, szintén színésznő. Martin és Johnson a kutyájukat sétáltatták, finomakat ettek és olyan hétköznapi dolgokat csináltak együtt, amit az átlagos párok szoktak. Dakota egyébként sem kedveli a feltűnést, és szeret otthon begubózva tévézni és főzőműsorokat nézni. Kedvesével is leginkább sorozatokat néztek otthon, amiből nekik is kiemelkedővé vált a Netflix jelenleg legnépszerűbb sorozata, a Squid Game.

“Egy nap alatt kivégeztük. Sokkoló volt. Nagyon felkavaró, mert a vidám pillanatok keverednek benne a nagyon borzalmasakkal. “-mondja Dakota.

Chris Martin (44) nagyon szerelmes Dakotába és egy Coldplay koncerten az “univerzumának” nevezte a színésznőt, így akár egy új esküvő is benne lehet még a pakliban.

Forrás: Just Jared

Megosztom: