forrás: pinterest
Színes

Nem odaillő ruhában ment a temetésre de van rá magyarázata

Megosztom:

Mindene is kilátszott a ruhából.

Miért jelenik meg valaki a nagyapja temetésén így?

Egy temetés önmagában is a legszomorúbb esemény, és ha az ember saját nagypapájáról van szó, akkor meg még inkább lesújtó. Természetesen egy temetésen nem azzal foglalkozunk, hogy divatosak legyünk, és sima, egyszerű, fekete ruhában szokás menni, ezzel is tiszteletünket és gyászunkat fejezve ki az elhunyt felé.

Egy lány azonban nem így gondolta, és egy testrefeszülő, közönséges, hálós, fekete neccruhában jelent meg a nagyapja temetésén. A ruháját előtte le is fotózta és kitette a közösségi oldalára. Gyűlölködő kommentek árasztották el a képét de a lány nem érzi úgy, hogy bármi rosszat tett volna.

“Úgy öltözök ahogy akarok és le..arom, hogy más mit gondol. Ti akik ítélkeztek, nem is ismeritek a nagyapámat. Neki tetszett volna a ruhám. És különben is…ha dögös vagy, mutasd meg.”

A lány ezután sem lett szimpatikusabb az internet népének és nagyon tiszteletlennek tartják a viselkedését. Közönséges öltözködésével pedig csak magára terelte a hangsúlyt a temetésen, ami valóban nem a legillendőbb dolog.

Forrás: The Sun

Megosztom: