Forrás: Pinterest
Szórakozás

Jön a Squid Game 2. évada

Megosztom:

Ez már hivatalos!

Maga a sorozat kitalálója jelentette ezt be

A Netflix sikersorozata elképesztő népszerűségnek örvend így nem is olyan meglepő, hogy a készítők úgy döntöttek, lesz folytatása is. A sorozat atyja, Hwang Dong-hyuk maga sem gondolta volna, hogy ennyire sokan kíváncsiak lesznek a nem mindennapi történetre. A folytatásról pedig így nyilatkozott egy vörös szőnyeges eseményen:

“Annyi üzenetet kapunk, hogy szinte nyomás van rajtunk. Elképesztő bíztatást ad a közönség, és valóban követelnek egy második évadot, aminek szinte lehetetlen ellentmondani. Már fejben el is kezdtem dolgozni rajta, de arról, hogy mi lesz a sztori, és mikor kerül megvalósításra még korai bármit is mondani.”

A Squid Game továbbra is a Netflix legnépszerűbb sorozata, egészen elképesztő hányan látták már. A legutolsó adatok szerint 111 millióan nézték már meg, de ez az adat már megváltozott, és már 142 millió háztartásban döntöttek a sorozat nézése mellett. A koreai sorozatnak olyan sztárok is rajongói lettek, mint Dakota Johnson, Chris Martin, Billie Eilish, Taika Waititi, Kerry Washington, Rami Malek, Pete Davidson, Liam Gallagher és Cardi B.

Forrás: Just Jared

Megosztom: