Forrás: Pinterest
Odaát

UFO lebegett az égen

Megosztom:

Plazmagömbről beszélnek a pilóták.

Újabb UFO észlelés

A pilóták által felvett videón az látható, hogy egy „pulzáló gömb” zuhan le az égből. A titokzatos sárgásfehér gömböt 2020. március 19-én, Mexikó felett észlelte a FedEx két pilótája, amint kinéztek a szélvédőjükön Monterrey közelében. Furcsa módon az objektum nem jelent meg a repülőgép radarján.

Daily Mail lehozta a felvételeket, ami a Boeing 767 pilótafülkéjéből készült és a National Aviation Reporting Center on Anomalous Phenomena (NARCAP) elemezte.

A videón az egyik pilóta azt mondja: „Ez egy azonosítatlan repülő tárgy, tesó. Végre elmondhatom, hogy láttam egyet, ez klassz.” A pilóták arról is beszélnek, hogy az objektum leesett az égből, és „csak megállt” és „lebegett”.

Először azt hitték, hogy meteor, az első tiszt sárgásfehér fényt vett észre a pilótafülke bal oldalán. Az objektum ezután fehér fénysugarakkal világította meg a repülőgépüket. Attól tartva, hogy ez egy másik gép lehet, ezért felkészültek a gép elkerülésére.

A fény azonban hirtelen megállt, és 1000-2000 láb távolságból 30 percen keresztül pásztázta a repülőgépüket. Mivel az azonosítatlan repülőgép ilyen közel volt, a pilóták jobban meg tudták nézni.

„Ez egy ragyogó sárga, fehér plazmatárgy volt, könnycsepp alakú” – mondta a kapitány, hozzátéve, hogy „platillo” (spanyolul „csészealj”). A pilóta arról számolt be, hogy a repülő tárgynak „nem volt navigációs lámpája vagy más, a repülőgépekhez kapcsolódó jellemzője.”

Ahogy közeledtek az Egyesült Államok határához, a titokzatos repülőgép színe sárga-fehérről rózsaszínes-lilára változott, és merőlegesen elfordult. A repülés hátralevő része eseménytelenül telt.

Forrás: Indy100

Megosztom: