Forrás: Pinterest
Szórakozás

Annyira betalált egy rövidfilm a Disneytől, hogy filmet akarnak belőle

Megosztom:

Meghozza a karácsonyi hangulatot.

A család ereje

A Disney összefogott a Pixarral és a Marvellel és előre megalapozták a karácsonyi hangulatot egy karácsonyi reklámmal. A Disneytől már megszokhattuk, hogy mindig van egy társadalmi üzenete a kisfilmjeiknek, és minden évben előrukkolnak egy újabb kisfilmmel karácsony előtt, ami most sincs másképp. Ezúttal a mozaikcsaládokra tereli a figyelmet.

A kisfilm, folytatása a tavalyi Disney történetnek, ahol Nicole és nagymamája Lola, történetét ismerhetjük meg. A Mostohaapában Nicole már felnőtt nő és családját láthatjuk viszont. A 3,5 perces kisfilmben a mozaikcsaládjuk életét mutatják be, aminek A Mostohaapa címet adták. A történetben a gyerekek nehezen fogadják be az új apjukat Mike-ot, de ő türelemmel és végtelen szeretettel fordul feléjük. Az apa, anya, 2 gyerek, kutya, szép ház, klasszikus családmodellt mutatják be, ahol kiegyensúlyozottságban él a pár és a gyerekek is fokozatosan megszeretik az új aput, aki még mesél is nekik egy vérszerinti apjuktól kapott mesekönyvből. Mike azonban akaratán kívül végzetes hibát követ el. Összetöri a mézeskalács házikót, amit a gyerekekkel együtt nagy gonddal készítettek, mire a gyerekek is teljesen összetörnek. Egy igazi jó apa viszont nem hagyja ezt a dolgot annyiban, és éjszaka újjáépíti a mézeskalácsházat. Mire a gyerekek felébrednek, csak ámulnak és bámulnak, Mike pedig kierülten pihen a kanapén, a béke pedig ismét helyreállt.

Az aláfestő zene is tökéletesen illik a kisfilm hangulatához, Gregory Porter Love Runs Deeper-je szól végig a kisfilmben. A karácsonyi hangulatot meghozó megható családi kisfilmet annyira szeretik a nézők, hogy kérik a Disneyt, hogy készítsenek belőle egy egész estés mozifilmet.

Forrás: Independent

Megosztom: