Forrás: Pinterest
Szórakozás

Dwayne Johnson szeretne egy Marvel/DC crossovert

Megosztom:

A lehetőségeit latolgatta.

Marvel és DC szuperhősök egy filmben?

Dwayne Johnson most fog debütálni az DC-nél, mint Black Adam, aki Shazam ősellensége a képregényekben. Egy interjúban pedig kifejtette, hogy ő, Ryan Reynolds és Gal Gadot végre elkészíthetik a DC/Marvel crossover filmet, amit sokan szeretnének.

Bár még arról sem tudni semmit, hogy Shazammal találkoznak-e majd a jövőben a képernyőn, Johnson már ennél is nagyobban gondolkodik. Így fejtegette az ötletét a Variety-nek:

“Azt hiszem, van egy crossover a Black Adammel és a Wonder Womannel [a képregényekben]. Viszont amiről ma beszéltünk, az az volt, hogy Ryanhez és Galhoz fordultam, és azt mondtam, hogy kellene egy crossover Marvel és DC között. Mi lehetünk azok, akik ezt megvalósíthatják. Szóval meglátjuk, meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Nem ő az első, aki felveti a ötletet

A Marvel és a DC sok képregényes crossovert csinált az évek során. Néhány híres példa: egy X-Men/Teen Titans összefogás 1982-ben, több Superman és Spider-Man crossover is volt, egy hatalmas Marvel vs DC esemény 1996-ban, valamint egy 1997-es Batman és Amerika Kapitány. Nyilvánvalóan a jogok és a költségek megnehezítik az ilyen filmeket. De ennek ellenére, hogy az ilyesmi megtörténhet, a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige azt mondta, “soha nem mondaná, hogy soha”, amikor a közös projektről kérdezték. Valamint James Gunn, rendező is beszélt már egy crossoverről a Galaxis őrzői és a Suicide Squad között.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: