Forrás: Pinterest
Élet

A távkapcsolat lehet tartós párkapcsolat?

Megosztom:

Így működhet!

Tippek, hogy túléljétek a másik nélkül

A szerelmesek rendszeres időközönként találkoznak egymással, amikor is személyesen meg tudják egymással osztani a mindennapos dolgaikat, örömeiket, bánataikat. Lévén, hogy az érintéseknek is nagy szerepük van két ember szoros kötődésének kialakulásában, úgy a személyes érintkezés nagyon fontos egy párkapcsolatban. De mi van akkor ha egy páros távkapcsolatba kényszerül élni? Ha az egyik fél pl. munkája miatt külföldön tartózkodik, akkor ennek automatikusan azt kell jelentenie, hogy meghal a szerelem köztük? Nem! Azt se felejtsük el, hogy a távkapcsolatok legtöbbször csak ideiglenes szakaszok és nem örökké tartanak ezek az időszakok.

Tippek, hogy a távkapcsolat ne haljon el

Használjátok ki a technológiát minden szinten

Ma már tényleg lehet videóüzenetben, emojikkal, élő chatben és mindenhogy beszélni a másikkal, így ha a szeretett fél nincs a közelünkben, akkor használjuk ki ezeket a csatornákat, és beszéljünk minden nap videón! Fontos, hogy lássuk is a másikat. Sőt, így akár “együtt” is alhattok.

Döntés kérdése

Ahhoz, hogy egy távkapcsolat párkapcsolat maradhasson, nagyon fontos, hogy kölcsönösen akarni kell azt. Ha mindketten szeretitek egymást, és eszetek ágában sincs másfelé kacsingatni, az már egy működő alap lehet! A hűség fejben dől el.

Közös tevékenység

Ha nem is vagytok szó szerint egy helyen, attól még nem kell lemondanotok a közös filmezésről, étkezésről, vagy legyen szó bármiről, amihez kedvetek szottyan. Ha elfogadjátok, hogy harmadik félként veletek tart a telefonotok/laptopotok képernyője is, akkor mehet is a távrandi!

Találkozzatok

Azért a távkopcsolatokban is szükség van a valódi jelenlétre. Így beszéljetek meg időpontokat, amikor személyesen tudtok találkozni! Ha ez csak havi egyszeri, akkor is nagyon jelentős tud lenni a köztetek lévő kapcsolat szempontjából.

Ha megfogadjátok ezeket a tippeket, és nem görcsöltök rá a másik hiányára, észre sem fogjátok venni, hogy nincs veletek a párotok, mert napi szinten “egymással lesztek”.

Forrás: Time

Megosztom: