Forrás: Pinterest
Szórakozás

Gondoltátok volna? Harry Styles lett volna a nagy sikerű film eredeti főhőse!

Megosztom:

Ezért kapta más a szerepet.

Nyomós oka volt rá

Harry Styles egre több filmes megkeresést kap és a Dunkirk háborús drámája óta még két másik filmben is játszott. a My Policeman és a Don’t Worry Darling szintén nem a habkönnyű kategóriás filmek közé lesznek besorolva, de 2019-ben majdnem láthattuk Harry lazább és humorosabb oldalát is egy karácsonyi filmben, ami nem más lett volna, mint a nagy sikerű Múlt karácsony. (A film melyet Emma Thompson írt, és George Michael dalokra épülő szerelmes, karácsonyi dráma-vígjáték).

Végül Harry nem vállalta el a szerepet, amit így Henry Golding (31) kapott. És hogy mi volt ennek a döntésnek az oka Harry részéről? Harry túl fiatalnak érezte magát a szerephez. Ezt maga a rendező, Paul Feig árulta el, aki nagyon szerette volna Stylest megnyerni a szerepre. Emilia Clarke partnere így Golding lett, aki remekül hozta Tom Webster karakterét. Harry most már 27 éves, és a rendező azóta sem tett róla. Mi nagyon valószínűnek tartjuk, hogy fogjuk őt még látni könnyű vígjátékban is!

A film egyébként vicces, szórakoztató és megható egyszerre, a karácsonyt is szépen ábrázolja, és nem az a tipikus karácsonyi mozi. Így ajánljuk megnézésre, ha eddig még nem láttátok! George Michael rajongóknak pedig egyenesen kötelező. Már csak a Last Christmas miatt is!

Forrás: Mirror

Megosztom: