Forrás: Pinterest
Szórakozás

Újabb reunion különkiadás jön?

Megosztom:

Vajon kik állnak ezúttal újra össze?

Újra együtt a legendás trió?

A Jóbarátok újraegyesülése igazi siker volt. A stáb és a 10 év emlékei az egész világot meghatották és úra felidézték a vidám pillanatokat. Egy ilyen alkalom pont azért különleges, mert egyszeri, tehát nem ők fognak újra egy különkiadással jönni. De hasonlóan nagy kaliberű reunionról van szó, sőt.

Azt csiripelik a madarak, hogy nem kisebb bagázs, mint a Harry Potter filmek 3 sztárja van tervben egy filmes újbóli találkozáshoz, amiből hasonlóan a Jóbarátokéhoz, készülne egy extra összeállítás is. Ha Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is igent mond, akkor a Harry Potter széria számára is összejöhetne a nagy megemlékezés, amivel lehet új rajongókat is el tudnának varázsolni!

Hihetetlen, de már annak is 10 éve, hogy a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. azaz, az utolsó Harry Potter filmet bemutatták, de ezt megelőzte még 10 év, így összesen 20 éve már, hogy velünk van Harry Potter. Szóval, aktuális lenne egy ilyen “osztálytalálkozó” a Potter világban is. 🙂 A Warner Bros nagyon kardoskodik a dolog mellett, és állítólag óriási összegeket ajánlottak fel a három színésznek, hogy újra öltsék magukra a Roxfortos talárt, és ha sikerül a szereplőket rábeszélni, még ebben a hónapban leakarják forgatni a különkiadást, stílusosan egy londoni stúdióban.

Forrás: Marie Claire

Megosztom: