Forrás: Pinterest
Bulvár

Hogyan vált Pete Davidson ekkora sztárrá a nőknél?

Megosztom:

Sokan értetlenül állnak a dolog előtt.

A legjobb nőkkel randizott

A Saturday Night Live sztárja, akiről most azt pletykálják, hogy Kim Kardashiannal romantikázik, sorra csavarja el a legnagyobb női sztárok szívét. Randizott már Ariana Grande-vel, Kate Beckinsale-lel, Phoebe Dynevorrel és Kaia Gerberrel is.

Davidson nem a tipikus kék szemű, szőke szépfiú, de nem is a bőrdzsekis rosszfiú, akiért megremegnek a női térdek, mégis óriási sikert ér el a hölgyeknél. A humorista sápadt, vékony, tetovált srác, aki nem rég költözött ki az anyja pincéjéből, szóval nem az a típus, akire rámondanánk, hogy sorra hódít meg gyönyörű nőnek.

Cher Gopman, korábbi pszichiátriai nővér, jelenleg pedig társat segít keresni az emberek, így nyilatkozott róla:

“Pete nem tesz meg mindent azért, hogy tipikus hollywoodi férfi legyen. Valójában megváltoztatja azt, amit Hollywoodban a nők vonzónak találnak.”

Davidson megmutatja azt, hogy nem feltétlen kell tökéletes külsővel rendelkezni ahhoz, hogy meghódítsa a nők szívét. Bebizonyította, hogy a belső sokkal többet ér.

“Ő valóban önmaga. Nem érdekli, hogy bárki mit gondol a kinézetéről vagy a személyiségéről, és a legtöbb New York-i férfi esetében nem ez a helyzet” – mondta Amanda Eden, tv-marketinges.

A férfiasság tipikus jegyei változóban vannak, az utóbbi időben nem a humorista az egyetlen, aki bizonyítja ezt, hanem Harry Styles és Timothée Chalamet is.

“Oka van annak, hogy a nők annyira vonzódnak az olyan férfiakhoz, mint Pete, Harry és Timothée” – mondta Eden. “Látod, hogy mókásak és viccesek, nevetnek magukon, amikor egy videó vírusossá válik róluk. Nem rejtik el a személyiségüket. Megmutatják, hogy milyen emberek valójában.”

Gopman szerint Davidson továbbra is ugyanaz az egyszerű srác marad Staten Island-ről – ezért a nők továbbra is imádni fogják őt. Nem próbál “tömegtermék” lenni, de magabiztos és meg tudja nevettetni a párját.

Forrás: New York Post

Megosztom: