Forrás: Pinterest
Élet

Egy szexguru árulja el mi az a hiba, amit szinte minden pasi elkövet az ágyban

Megosztom:

Ráadásul, tippeket ad a kölcsönösen jó szexhez.

Figyeljetek egymásra

A jó szex mibenléte mindig azon a két emberen múlik, akik részt vesznek benne. A kommunikáció nagyon fontos, és az egymás iránti figyelem, gyengédség is kiemelkedően fontos persze, de vannak még olyan bevált dolgok, amiktől szinte biztos, hogy jobb lesz az együttlét.

Ona Artist a szexguru elárulja azt is, hogy szerinte mi az a közös hiba a férfiakban, amit szinte mindannyian elkövetnek az ágyban. Ez pedig nem más, mint az, hogy ők hajlamosak azt hinni, hogy az aktus maga a legfontosabb és sem előtte, sem utána nem fontos a gyengédség, pedig nekünk nőknek ez legalább olyan fontos, mint maga a szex. Ona szerint a pasik a “dolgok végeztével” hajlamosak elfordulni és már alszanak is. Nekünk pedig ilyenkor jól jönne még a bújás. A nő azt is elárulja, milyen tippeket érdemes megfogadni a jó szexhez, íme.:

Kapcsoljuk ki a technikai kütyüket

A laptop, a telefon, de még a tv is be tud ilyenkor zavarni, így kapcsoljuk ki ezeket és dugjuk el egy fiók mélyére, hogy maximálisan a partnerünkre tudjunk fókuszálni, és ne terelje el a figyelmünket semmilyen külső tényező.

Bókok!

A bókolást hajlamosak a férfiak alábecsülni. Pedig kinek ne esne jól, amikor elmondják neki, mennyire tetszik neki a másik és milyen dolgokat imádnak benne. A kedves szavak tudnak szexik is lenni, és nagyon hangulatba tudnak hozni egy nőt az összebújáshoz.

Csak játékosan

Lehet elméleti játék (pl: szerepjáték), de lehet valós fizikai játékszert is bevonni a szexbe, amihez maximális bizalom szükséges mindkettőtök részéről, de valóban fel tudja dobni a megszokott együttléteket.

Előkészületek

Lehet bármi, amivel már napközben egy kis ízelítőt adtok a másiknak, mi vár rá este veled. Ez lehet egy pikáns üzenet, lehet egy kép, attól függ, mit szeret a párotok.

Kedveskedjetek egymásnak

Randizzatok! Ne felejtsetek közös emlékeket gyűjteni és ne csak a testiségre koncentrálódjon a kapcsolatotok. Menjetek el együtt inni, kulturális programra, fogjátok egymás kezét, kedveskedjetek apróságokkal, mert ezek is lázba tudnak hozni. A kedvesség, szexi!

Forrás: The Sun

Megosztom: