Forrás: Pinterest
Szórakozás

Nézzétek meg Taylor Swift első filmjét!

Megosztom:

Az énekesnő, rendezőként is debütált.

Taylor őszi meglepetései

Taylor Swift elsősorban énekesnő, de mind emellett dalszerző, és most már filmrendezőként és forgatókönyvíróként is lehet jegyezni a nevét. Taylor ugyanis megalkotta élete első rövidfilmjét, melyet ő rendezett és a forgatókönyvet is ő írta hozzá. Aláfestésként pedig az ő dala szól a kisfilmben, amiről a címét is kapta, All Too Well. A film teljes egészében megtalálható YouTube-on, a 2 főszereplő pedig Dylan O’ Brien és a Stranger Thingsből ismert, Sadie Sink.

Taylor kisfilmje egy szerelmes pár boldog pillanatait és nehézségeit mutatja be, az első szerelmen keresztül. A végét nem áruljuk el, érdemes megnézni, de a zsepiket készítsétek elő. Az énekesnő bevallotta, hogy a rajong az őszért és nem véletlen, hogy a kisfilmjében is meghatározó szerepe van az őszi hangulatnak.

Saját szerelmi élete ihlette?

Taylor egyébként maga is feltűnik a filmben, mert az idősebb Sadie Sinket már ő alakítja. Rövidfilmről van szó, tehát mindössze 15 perces, de az érzéseket garantáltan felkavarja és a dal szövege tökéletes kíséret a történethez. Azt beszélik a filmben ábrázolt korkülönbség problémájának felmerülése, utalhat Taylor egy korábbi exére, és az akkori párkapcsolatukra, Jake Gyllenhaallal, melyben a színész majdnem 10 évvel idősebb volt Taylornál. Az All Too Wellt New Yorkban, bizonyos mozikban is vetítésre került, de hossza miatt, egyértelmű, hogy nem a mozik közönségét célozták meg vele elsősorban.

Taylor más csemegékkel is készül, az énekesnő nagy ősz rajongó létére, erre az évszakra időzítette a korábbi lemeze, a Red újbóli verziójának megjelenését, melyen más hangzásban fognak felcsendülni az album dalai. Az All Too Well című dal is a Red lemezen kapott helyett, de ez az új változat ami a filmben is szól, még hosszabb is az eredetinél. Sőt, olyan dalok is hallhatóak lesznek a Red új változatán, amik korábban még soha, mert nem kerültek rá a végleges lemezre. A Red volt egyébként Taylor “mérföldkő” lemeze, amivel igazán befutott, és olyan dalok szerepeltek rajta, mint az I Knew You Were Trouble és a We Are Never Ever Getting Back Together.

Forrás: Rolling Stone

Megosztom: