Forrás: Pinterest
Szórakozás

Ő lehet a következő vezetője a Bosszúállóknak?

Megosztom:

Mi várható a folytatásban?

Nem egyértelmű a választás

Most, hogy nincs már Vasember, se Amerika Kapitány, sokakban felmerül a kérdés, hogy ki lesz a Bosszúállók új vezetője. Az Örökkévalók rejtheti a választ a kérdésre.

Az egyértelmű válasz Ikaris (Richard Madden) lenne, amivel az első előzetesben is viccelődnek. De akad más karakter a filmben, aki szóba jöhet.

Lehet, hogy évek telnek el anélkül, hogy bárki is betöltené a szerepet, de az Örökkévalók bemutat egy karaktert, aki tökéletes lenne a szerepre. Bár a filmben nem ő a legjelentősebb, Black Knightra, azaz Dane Whitmanre (Kit Harington) érdemes odafigyelni.

Whitman egy olyan ember, akinek nincs nyilvánvaló szuperképessége. A Marvel már megerősítette, hogy a karakteréből (még) nem lesz Black Knight, és az Ebony Blade-t sem forgatja, (bár SPOILER a plusz jelenet másról árulkodik), így kevésbé nyilvánvaló választás a Bosszúállók következő vezéreként. Ennek ellenére karakternél a hosszú távú tervekben lehet a csapat irányításának átvétele.

A képregényekben az utóbbi időben keveset szerepelt, de a ’80-as, ’90-es években ő volt a csapat támasza. Nem voltak olyan szuperképességei, mint sok szövetségesének, de szakértő kardforgató képessége és taktikai elméje alkalmassá tette a vezető szerepre.

Forrás: ScreenRant

Megosztom: