Forrás: Pinterest
Bulvár

Britney ennél boldogabb már nem is lehetne

Megosztom:

Tényleg szabad végre!

Boldog és szabad menyasszony

Britney Spears és a rajongói imáit világszerte meghallhatták az angyalok, mert elérkezett az a pillanat, amire évek óta várt mindenki. Még az is aki nem rajongója az énekesnőnek, azon a véleményen volt, hogy embertelen az a helyzet, amiben Britney került az apja által. De a FREE BRITNEY mozgalom elérte haását, és most már kimondhatjuk, hogy a hosszas bírósági tárgyalások, a sokszoros ügyvédváltások és borzalmas spekulációk után, Britney végre tényleg szabad! Hivatalosan is. Lezárultak a bírósági tárgyalások, Britney Spears kikerült apja és a családja összes többi tagjának gyámsága alól, eljegyzte őt szerelme, újra ő kezelheti vagyonát és végre azt az életet élheti amit a hosszú évek munkája miatt megérdemel.

Barátnője tervezi esküvői ruháját

Boldogsága olyan határtalan, hogy hirtelen lehet még ő sem tud mit kezdeni a szabadságával, de egy programja már biztos van. Az esküvője. 🙂 Miután bejelentették Sam Ashgarival, a lánykérést, azóta már azt is tudni lehet, hogy Britney esküvői ruháját Donatella Versace maga fogja tervezni, és szívét-lelkét beleadja majd a ruhába, mert az énekesnővel való barátsága már több, mint egy évtizedre nyúlik vissza. Britney már fel is tett egy esküvői ruha modellt az Instagramjára, de nem az lesz a végleges menyasszonyi ruhája, azt csak egy példának szánta ahhoz, hogy milyen stílusú ruhában vonulna majd az oltár elé.

Spears és Donatella Versace barátsága már 2002 óta töretlen és Britney többször is jelent már meg rendezvényeken Versace ruhában, ahogy a Lucky c. klipjében is Versace ruhát visel. Donatella még nem árult el semmilyen részletet a menyasszonyi ruháról, de azt lehet tudni, hogy már dolgozik rajta teljes gőzzel. A nagy esküvő helyszínét sem lehet még tudni, mert még maga Britney és vőlegénye sem döntötték ezt el, de akár egy európai országban is kimondhatják majd az igent.

Mi nagyon örülünk, hogy Britney végre szabad és reméljük mostani vőlegénye már sokkal hosszabb ideig társa lesz az énekesnő sok zűrös éve után.

Forrás: People

Megosztom: