Forrás: Pinterest
Szórakozás

Közeleg a karácsony, ezeket a filmeket ajánlja a Netflix

Megosztom:

A szokásos, karácsonyi filmözön, de ezúttal meglepően szerethető filmekkel!

Karácsonyi moziajánló

Hihetetlen, hogy már közelednek az ünnepek, és bár lehet nagy havazás idén sem várható, jó filmekből nem lesz hiány! A Netflix idén talán még a szokottnál is hamarabb elhozza a karácsonyi hangulatot az otthonokba, mert már jó néhány film ki is jött már a karácsonyi kínálatból, így nem kell decemberig sem várnunk ezekre.

Love Hard

Magyarul A Szerelem Illata címen fut, melyben a Vámpírnaplókból ismert Nina Dobrev keresi a szerelmet, mégpedig az interneten. Újságíróként dolgozik, és egy külön rovatot futtat a rosszabbnál is rosszabb randis kísérleteiről, de végül teljesen felfordul az élete, hát persze, hogy karácsonykor. Érdekesség: A film angol címe a 2 főszereplő kedvenc filmjének a szavaiból áll össze, de nem akarunk spoilerezni, nézzétek meg! 🙂

Father Christmas is Back

Egy családi vígjáték, ahol bemutatják, hogy a nagy családi körben töltött karácsony, közel sem tökéletes, de nagyon szerethető.

The Princess Switch 3

A Vanessa Hudgens főszereplésével készült hercegnős, karácsonyi komédia a 3. részéhez érkezett és mi még mindig nem tudjuk megunni! Romantika, forró csoki, plédek, nevetések, ebben a részben némi bűnügyi nyomozás is jelen van, és akár szinglik vagytok akár nem, ez a film igazán csajos kikapcsolódást nyújt majd.

A Boy Called Christmas

Egy szívmelengető karácsonyi film ami egy kisfiúról szól, akivel felfedezhetjük a karácsony és a Mikulás történetét. Maggie Smitht is elcsíphetitek benne!

A Castle for Christmas

Bájos szerelmi történet, melyben a főszerepben Brooke Shieldset láthatjátok, aki a mesés Skóciába utazik, ahol vár rá egy gyönyörű kastély, egy szerelem és még sok meglepetés. Mi más?

Jó filmezést kívánunk!

Forrás: Seventeen

Megosztom: