Bulvár

Taylor Lautner is elkelt

Megosztom:

A Twilight színésze eljegyezte kedvesét.

Még a nevük is ugyanaz

Az Alkonyat Saga farkasfiúja szép csendben megtalálta lelki társát, akivel most már az eljegyzésen is túl vannak! Kapcsolatuk igen idilli, mert Taylor Lautner (29) és Taylor Dome (22) már 2018 óta egy párt alkotnak és egyben a legjobb barátként is tekintenek egymásra. A közös keresztnév pedig csak hab a tortán.

Lautner klasszikus módon, fél térdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét, aki a legromantikusabb lánykérésben részesült egy rózsaszirmokkal hintett, félhomályos szobában, ahol csak a kandalló tüze világította meg kettejüket.

Tay Dome ápolónőként és influenszerként dolgozik, Taylor pedig nagyon büszke párjára. Lautner lánytestvérének köszönhetően ismerkedtek meg egymással, aki szoros barátságban áll a lánnyal. Tay és Taylor sok közös pillanatot osztanak meg az életükről Instagram oldalukon, de kapcsolatukat azóta számítják, mióta egymás partnereiként vettek részt egy esküvőn, vendégként. Eljegyzési képüket is mindketten közzé tették közösségi oldalukon és alig várják, hogy örökké egymással legyenek. Arról, hogy mikor lesz megtartva az esküvő, egyelőre még nincs információ.

Sok boldogságot kívánunk a párnak!

Forrás: Just Jared

Megosztom: