Forrás: Pinterest
Bulvár

Mi állhat Shawn Mendes és Camila Cabello szakításának hátterében?

Megosztom:

Mindenkit hirtelen ért a szakítás.

Vége az egyik legstabilabbnak hitt álompárnak is

Nem hiszünk tovább az örök szerelemben.:( Bombaként robbant a hír, hogy a fiatal álompár ezúttal tényleg szakított egymással. A kanadai szupersztár Shawn Mendes és a Fifth Harmony egykori énekesnője, Camila Cabello 2 évig alkottak egy párt, és kapcsolatuk látszólag idillien tökéletes volt, így mi is értetlenül állunk a dolgok előtt. Mi történhetett?

A lehetséges okok

A pár egyik tagja sem indokolta a döntést, mindössze annyit osztottak meg rajongóikkal, hogy a döntés kölcsönös volt és eredetileg is barátokként kezdték, így a szakítás után is azok maradnak. Mendes és az énekesnő is ezt írta ki az Instagram sztorijába:

A szöveg szerint legjobb barátok maradnak, és emberileg is jobban szeretik egymást, mint valaha, de a párkapcsolatuknak vége.

Túl sok?

Camila és Shawn elég gyakran osztottak meg közös képeket és videókat az életükről, és tényleg azt lehetett látni a kapcsolatukon, hogy szinte irigylésre méltóan tökéletes. De lehet, hogy pont ez volt a sok? Tudjátok, van az a mondás, hogy minél több közös képet oszt meg a közösségi oldalakon magáról egy szerelmespár, annál nagyobb baj van a kapcsolatukkal, és csak a külvilág számára mutatják, hogy románcuk harmonikus. Nos, ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, de lehetséges, hogy itt is erről volt szó.

Hűtlenség?

Egyelőre egyik fél sem került gyanús helyzetbe harmadik személlyel, így nem valószínű, hogy hűtlenség állna szakításuk hátterében.

Elfáradtak?

Camila és Shawn nagybetűs álompárnak volt kikiáltva, és ők valóban nem is sok dolgot tartottak privátban kettejük szerelméről. Együtt ünnepeltek, együtt koncerteztek sokszor, duetteztek is, együtt éltek és nem sok időt töltöttek egymás nélkül. Lehet, hogy ebbe fulladt bele a kapcsolat? Hisz önálló térre mindenkinek szüksége van, a másik nélkül.

Kor?

Camila (24) és Shawn (23) is nagyon fiatalok még, és habár mi simán el tudtuk volna képzelni őket házaspárként, lehet ők még korainak tartották volna ezt a komoly lépést, így inkább a szakítás mellett döntöttek.

Nos, idővel majd kiderül, miért is válhattak szét az álompár útjai, de arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben szakításukat és a magánéletüket is, hisz innentől kezdve, ez az ő kettejük privát dolga.

Forrás: The Sun

Megosztom: