Forrás: Pinterest
Szórakozás

Egyre több előadás marad el a színházakban a vírus miatt

Megosztom:

Senkit se kímél a koronavírus.

Tombol a vírus a színházakban

Ahogy egyre több a koronavírusos beteg az országban, úgy lesz egyre több sztárnak és művésznek is pozitív a tesztje. Ugyanúgy érinti ez a jelenség a színházakat is, ahol sorra maradnak el az előadások.

Bár a mostani hullámban a kormány nem döntött a mozik és színházak bezárása ellen, a koncerteket sem kell lefújni, de a szektor még mindig küszködik. Jelenleg kötelező a maszk viselése a tereikben, de moziba és színházba bárki járhat, nincs szükség oltási igazolványra.

“Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a ma esti ’84 című előadásunk egyik szereplője kontakt személlyé vált, tesztelése érdemben a holnapi napon valósulhat meg, így a mai előadás elmarad.” – írja az Örkény Színház a Facebook oldalán.

A Vígszínház sem úszta meg, Kern András mentette meg az estét:

“Tegnap este különleges meglepetésben lehetett része A Pál utcai fiúk nézőközönségének. Kern András ugrott be Janó, a Grund őrének szerepébe az esti előadáson. Gratulálunk Andrásnak a beugráshoz és köszönjük, hogy megmentette az estét! Emellett köszönjük minden művészünknek és munkatársunknak, akik segítik a színház zavartalan működését ezekben a nehéz időkben!” – közölték szintén Facebookon.

A zenészek sincsenek jobb helyzetben

Legutóbb a Karthago mondta le a koncertjét a koronavírus miatt. Szigeti Ferenc akkor nem árulta el, hogy a banda melyik tagja fertőződött meg, csak annyit mondott, hogy nem súlyos az állapota.

De Kóbor János, az Omega frontembere jelenleg is küzd a vírussal. Rajtuk kívül maradt már el koncert Péterfy Bori pozitív tesztje miatt is, és Bocskor Bíborka, a Magashegyi Underground énekese is covid miatt nem tudott színpadra lépni még októberben.

Tehát bármiféle programot is szervezünk, indulás előtt egy-két órával mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, és megtartják-e az eseményt.

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.