Forrás: Pinterest
Bulvár

Harry herceg és Meghan Markle nem látogatják meg a királynőt karácsonykor sem

Megosztom:

Erzsébet királynő most sem láthatja az unokáját.

Nem ünnepelnek a családdal

Harry herceg és Meghan Markle nem tervezi, hogy visszarepüljenek az Egyesült Királyságba az ünnepekre – annak ellenére sem, hogy ez lesz II. Erzsébet királynő első karácsonya férje, Phillip herceg nélkül, aki áprilisban halt meg. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben a 95 éves uralkodó egészsége is megromlott.

Meghívták Sussex hercegét és hercegnőjét, hogy csatlakozzanak a királyi család többi tagjához Sandringhamben karácsonyra, de ők nem terveznek részt venni rajta – tudta meg a PageSix.

Harry és Markle utoljára 2018-ban járt Sandringhamben karácsonykor, egy évvel azelőtt, hogy a pár bejelentette, hogy felhagy a királyi családban betöltött szerepével.

Harry idén kétszer is visszatért az Egyesült Királyságba: egyszer, hogy részt vegyen nagyapja temetésén áprilisban, majd júliusban, hogy leleplezze édesanyja, Diana hercegné szobrát Kensington-palotában testvére, Vilmos herceg mellett.

Markle előrehaladott terhes volt a lányukkal a temetés idején, és az orvos utasítására nem utazhatott. Júniusban szült, néhány héttel a szoboravatás előtt.

Forrás: PageSix

Megosztom: