Forrás: Pinterest
Bulvár

A Marylin Manson ügy újabb részlete került nyilvánosságra: így némította el a nőket a botrányhős énekes

Megosztom:

Szabályosan fogva tartotta őket.

Kínzókamra a lakásban?

A most 52 éves Marylin Manson botrányhős, sosem tagadta, hogy szereti kínozni a nőket de ő ezt nem bántásnak fogja fel. A Rolling Stone kutatása szerint egyre több tanúvallomás kerül ki arra vonatkozólag, hogy milyen körülmények közt kínozta és tartotta fogva Manson a nőket akikhez köze volt.

Állítólag volt egy helyiség a lakásában, amit korábban stúdiónak használt, ám később egy kamra lett belőle melyet “rossz lányok” névre keresztelt, aminek falai az áldozatok szerint, vérrel voltak dekorálva, horogkeresztekkel és meztelen nők képeivel. A szoba hangszigetelt volt és ide zárta be a nőket. Élvezte, hogy nem hallja őket senki és tetszett neki, hogy így büntetheti őket, ha engedetlen viselkedést mutattak felé. Sok korábbi barátnője azt állítja Mansonról, hogy megerőszakolta és bántalmazta is. Egy exe, Ashley Morgan Smithline azt állítja, hogy eleinte viccesnek tűntek Manson furcsaságai és ő sem félt ezektől a “játékoktól” de Mansonon teljesen eluralkodott az őrület és pszichopataként viselkedett.

Egyéb furcsaságok is napvilágot láttak, a Marylin Manson aktával kapcsolatban: Lakásában állítólag mindig 18 fok alatt kellett lenni a hőmérsékletnek, illetve a hálószobájában feketével fel volt írva a plafonra, hogy “aids”.

Forrás: Rolling Stone

Megosztom: