Forrás: Pinterest
Szórakozás

Lánykérések, amik koncerteken estek meg

Megosztom:

Van, amikor a sztár asszisztál hozzá

A romantika bajnokai

Ahogy arról nem rég beszámoltunk, Harry Styles koncertjén dönött úgy egy rajongója, hogy megkéri kedvese kezét. Most pedig Adele koncertjén kapott ihletett egy újabb hősszerelmes, ahol az énekesnő szívesen asszisztált is a lánykéréshez. Erről itt nézhettek videót:

Elgondolkoztunk ezen a modern romantikus “trenden” és arra jutottunk, nem újkeletű a dolog. Egész sok sztár mondhatja el magáról már, hogy az ő koncertjén kapott valaki szárnyakat a lánykéréshez amivel ország-világ előtt kifejezte szerelmét. Nézzük kiknek a zenéje hatott a szívekre ilyen romantikusan.

Taylor Swift

Az énekesnő egy Philadelphiában tartott koncertje utáni rajongókkal való találkozás eseményén nagyon csodálkozott, mert egy férfi ott tette fel a nagy kérdést párjának, amihez így Taylor gratulált elsőként.

Beyoncé

Bey koncertjén maga az énekesnő koreográfusa kapott ihletett a lánykéréshez, mert Beyoncé beavatásával ott a koncert közben kérte meg szerelme, Ashley (Beyoncé táncosa) kezét.

Kylie Minogue

Az ausztrál popdíva formabontóan, egy meleg párnak segített az eljegyzésükben.

Paul McCartney

Talán a legkülönlegesebb koncertes lánykérés Paul McCartney koncertjén esett meg, ahol is az idős vőlegény kijelentette, hogy addig nem kéri meg szerelme kezét, még nem találkozott életében az énekessel. Ha már ott volt, akkor pedig úgy gondolta elénekel egy dalt is a párjának, amihez Paul a háttérből asszisztált.

John Legend

A romantikus dalok királyának koncertjén valóban romantikus és megható lánykérés történt. Legend talán a legromantikusabb dalának számító All Of Me-t adta elő, mikor is ő maga invitálta fel a színpadra a fekete párt, miközben a lánykérés aláfestéseként tovább játszott a szerelmeseknek zongorán.

Forrás: Stubhub

Megosztom: