Forrás: Pinterest
Bulvár

Sztárok, akiknek családon belüli volt a managerük

Megosztom:

Van, hogy a családból jön a segítség.

Ha a mama a manager

A kezdeti lépések sosem könnyűek. Az élet bármely területéről is legyen szó, mindig jól jön ha van mellettünk egyfajta mentor, segítő, manager, aki segít minket sikereink elérésében. Legtöbbször ezek szakemberek, akik évek óta rutinosak a pályán, de van, hogy onnan jön a segítség, ami elsőre furcsának hathat, mégis logikus. Hiszen ki az aki maximálisan a jó érdekeket nézné és nem használná ki a pénz érdekében az illetőt aki karrierjét építi? Hát a családja.

Számos sztárnak a karrierje kezdetén az édesanyja vagy az édesapja lett a managere, de van akinek még ma is a mama/papa egyengeti pályáját. Legyen szó színészekről, zenészekről, a sztárvilágban nem is olyan ritka jelenség ez, mint elsőre hinnénk.

Beyoncé

A globális popsztár karrierjét kezdetben még a Destiny’s Child idején, édesapja Matthew Knowles pártfogolta. Szakmáját tekintve egyetemi oktató volt és üzletember, tehát nem sok köze volt a zeneiparhoz de valamit mégis jól csinálhatott, mert Beyoncéból a mai Beyoncé lett. Az édesanyja, Tina Knowles, pedig a stylistja volt az énekesnőnek.

Britney Spears

Britneyt gyerekkorától kezdve az édesanyja tette a refelktorfénybe. A család szegény volt, de képesek voltak kölcsönt felvenni, hogy segíthessék lányuk karrierjét. Lynne Spears később már “átadta” lányát egy igazi profinak, Larry Rudolphnak, hogy segítse őt az énekesi karrierben.

Kardashian lányok

A Kardashian klán összes tagja az anyjuknak köszönheti karrierjét. Kris Jenner üzletasszonyként tevékenykedett, így nem állt tőle távol az irányítás.

Lindsey Lohan

Dina Lohan és Lindsey Lohan anya-lánya kapcsolata, megsínylette a munkakapcsolat. Ők ketten összevesztek és Lindsey lopással vádolta az édesanyját. De ő indította el Lindsey-t a sztárrá válás útján.

Usher

Az énekes és anyukája Jonetta Patton munkakapcsolata érdekesen alakult. Usher ki is rúgta saját édesanyját, majd újra felvette őt managerének. Azóta is hullámzó a kapcsolatuk.

Kanye West

Ma már csak Ye, de managere édesanyja volt. Még egy könyvet is írt fiáról, akit halála napjáig segített rapper karrierjében.

Katherine Heigl

A színésznő édesanyja Nancy, a kezdetektől segíti lánya karrierjét, olyannyira, hogy ő volt a producere is Katherine két legsikeresebb filmjének, A Csúf igazságnak és a Life As We Know It-nak.

Hilary Duff

9 éves kora óta színészkedik és sikeres páyát futott be a színésznő-énekesnő, ma már családanya. Anyukája, Susan kezdetektől segíti lányát, és még a romantikus kapcsolatairól is néha ő beszélt a nyilvánosságnak. Ez picit mondjuk furcsa.

Macaulay Culkin

Az egykor sikeres gyerekszínész karrierjét a 80-as és a 90-es években édesapja Kit egyengette, aki maga is színészként dolgozott.

Justin Timberlake

Justin Timberlake N’SYNC utáni sikeres szólókarrierjében édesanyjának Lynn-nek is aktív szerepe volt. A mama fia producereként is tevékenykedett a háttérben.

Forrás: Glamour , Insider

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük