Forrás: Pinterest
Szórakozás

Kit Harington megtörte a csendet az Örökkévalókkal kapcsolatban

Megosztom:

Ez történhet a karakterével?

Megszólalt a plusz jelenetről.

Az Örökkévalók eléggé megosztóra sikerült, sokaknak nem nyerte el a tetszését. A filmben rövidebb időre ugyan, de feltűnik Kit Harington, aki Dane Whitmant alakítja. A plusz jelenetben pedig megtették az első lépést, hogy Fekete Lovaggá válhasson, amikor megjelent az Ebony Blade, a penge, amit a karakter forgat a képregényekben. Egy hangot is hallhatunk, ami Harington háta mögül érkezik, és nem máshoz tartozik, mint az ember-vámpír hibridhez, Pengéhez.

„Ismertem a sort, ami elhangzott, mert hangosan felolvasták, és benne volt a forgatókönyvben, amit kaptam. De csak körülbelül három hete tudtam meg, hogy ez Mahershala Ali hangja. Chloé üzent nekem, hogy ezt csinálják. Nagyon izgatott lettem, amikor ezt hallottam. Jelenleg ő az egyik kedvenc színészem” – nyilatkozta Harington.

Majd elmondta azt is, hogy nagyon izgatott a jelenet miatt, és örülne, ha karaktere több lenne, mint egy kedves, szerethető barát, és hőssé válna, de semmit sem tud a folytatásról.

“Nem tudom, mi a jövő, fogalmam sincs. Nincs megírva semmi. Semmit nem mondtak nekem. Fogalmam sincs. Őszintén, őszintén. Vicces, nem?” – tette hozzá.

Forrás: Variety

Megosztom: