Forrás: Pinterest
Bulvár

Ez Jennifer Lawrence véleménye Leonardo DiCaprio fizetéséről

Megosztom:

A színésznő is érzékeli a különbségeket.

Ezt mondta róla

A színésznő első babájával várandós és jelenleg nem forgat, de terhessége előtt még épp volt ideje befejezni egy filmet, ami hamarosan a Netflixen látható, és Jennifer mellett olyan sztárok is játszanak benne, mint Leo DiCaprio, Meryl Streep, Ariana Grande vagy Timothee Chalamet. A Don’t Look Up igazi szuperprodukciónak ígérkezik, a főszerepben a színésznő mellett pedig Lenardo DiCaprio lesz látható. JLaw (31) pedig azt is elárulta a film kapcsán, hogy mi a véleménye arról, hogy kollégája Leo, többet keresett a filmmel, mint ő.

A férfi-női fizetéskülönbségek témakörét már többször érintettük mi is, és ez továbbra is fennálló kérdés a világban. Imádjuk DiCaprio-t, de mi sem tartjuk fair dolognak, hogy több pénzt kap ugyanannyi szerepért, csupán mert férfi. Ez Lawrence véleménye is, de azt hozzátette, hogy annyira szereti Leót, hogy tőle nem sajnál egy penny-t sem. Jennifer a Vanity Fairnek elárulta, hogy ő maga 25 millió Dollárt keresett ezzel a szereppel, míg Leo, 30 milliót. A színésznő azt is tudja, hogy Leo neve több embert vonz be a mozikba, mint az övé, és ezzel nincs is semmi problémája.

“Nézd, tudom, hogy többet kapott érte. De Leo neve több bevételt is hoz. Én boldog vagyok az én gázsimmal most. De más helyzetben én is felemelném a hangom ez ellen a megkülönböztetés ellen. Nagyon kellemetlen már ez az egész, és már nem szeretek erről beszélni, de minden nő tisztában van a munkapiacon azzal, hogy alulfizetik őket a pasikkal szemben. És erre továbbra sincs indok. De mindig kivágják magukat az illetékesek ebből a kényes kérdésből és úgy tűnik, sosem oldódik meg.”

Forrás: Just Jared

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük