Forrás: Pinterest
Színes

Tinderen buktatja le a félrelépő pasikat

Megosztom:

Aztán ráír a barátnőjükre.

Nincsenek tőle biztonságban a félrelépő pasik

A legtöbb ember legrosszabb félelme, hogy megtudja, a partnere megcsalta. Nem könnyű ezt megemészteni, de mégis jobb, ha minden kiderül. Sarah Beaudet 23 éves és az OnlyFansen dolgozik, valamint Tinderen leplezi le a félrelépő férfiakat.

Ha kiderül a turpisság, ír a barátnőjüknek.

“Főleg akkor próbálom [leleplezni őket], amikor különösen utálatos profilra bukkanok, és őszinte undort érzek amiatt, hogy nem éreznek együtt a partnerükkel”.

A többség pozitívan fogadta a munkáját, de nem mindenkit nyűgözött le.

„Képmutatónak neveztek, mert látszólag néhány előfizetőm házas vagy párkapcsolatban él, és egész nap csevegek velük” – mondja Sarah. “Véleményem szerint különbség van aközött, hogy online fantáziát folytatsz valakivel, aki soha nem lépi át a fizikai kapcsolat határát, és aközött, hogy aktívan keresed a fizikai kapcsolatot, miközben megtéveszted partnered.”

Sarah elmagyarázta, hogy fő motivációja a nők védelme, mivel aggódik egészségükért és biztonságukért.

Legtöbbször hálásak

A 23 éves lány sokféle választ kapott a megcsalt nőktől. “Gyakran megdöbbentek és hálásak. Ritkán haragudtak rám, de tudom, hogy ez csak egy másik emberen levezetett harag.”

Míg Sarah-t az összes félrelépő férfi megutálta, akivel találkozott, van egy, akitől különösen megdöbbent. „Azt mondanám, hogy a legrosszabb félrelépő, akit találtam, az volt, aki megcsalta a fogyatékkal élő feleségét, mert >>tőle nem kapta meg azt, amire szükségem van<<” – mondta az OnlyFans modell.

Sarah elmagyarázta, hogy nem tudja, mi történik, azután hogy megkeresi a nőket.

“Békén hagyom őket utána – megérdemlik, hogy a magánéletben foglalkozzanak a házassági problémáikkal. Ezért nem teszek közzé fotókat sem a csalókról, sem a feleségeikről” – magyarázta.

Forrás: Daily Star

Megosztom: