Forrás: Pinterest
Bulvár

Megtagadták a színésznő kérését

Megosztom:

Nem lettek övé a ruhák.

Még Emily sem kaphat meg mindent

A színészeknél szokás néha egy-egy darabot megtartani a forgatásokról emlékül. Lehet ez tárgy, ruha, bármilyen apróság. Lily Collins (32) sem veti meg ezt a szokást, de ő az Emily Párizsban gardróbjának darabjaira vetett szemet. A második évadban a ruháknál nagyobb hangsúlyt kap a retro, mint az első évadban, és Lilynek ez nagyon bejött!

Van pár darab ami nagyon a szívéhez nőtt és szívesen látná azokat a ruhákat a saját szekrényében is, de ezt a stábtagok nem engedték neki. Már az első évadban kinézett bizonyos darabokat magának, de nem hozott el végül semmit. Az új részekben pedig, viszontláthatunk néhány outfitet is az első évadból, de átalakított formában.

“Emily imádja a divatot és jól is keres, de egy hús-vér ember, aki nem engedheti meg magának, hogy minden nap mást hordjon, így szeret játszani a darabok átalakításával. “

Van olyan színésznő, aki azonban szerencsésebb volt a filmbeli ruháit tekintve, mert Sarah Jessica Parker is megtarthatta Carrie darabjait, de Reese Witherspoon gardróbjában is ott lapulnak a Doktor Szösziben viselt ruhák. Hátha Lily is a 3. évadból már elcsenhet pár jó cuccot.

Forrás: Vogue

Megosztom: