Forrás: Pinterest
Bulvár

Dwayne Johnsonnak csak a külseje kemény

Megosztom:

A színész könnyeket csalt rajongója szemébe.

Meglepte a férfit

Az akciósztár színész, híres jótékonykodásáról és ezt ismét bebizonyította. Dwayne “The Rock” Johnson a saját terepjáróját ajándékozta oda egy olyan háborús veteránnak, aki rengeteget tesz az emberi közösségért és kiáll a jó ügyek mellett.

Dwayne Johnson egy mozis vetítésen vett részt, amikor is a mit sem sejtő közönség figyelme az egyik mozivendégre terelődött, akit megvilágított a reflektor és “A Szikla” hozzá intézte szavait. Oscar Rodriguez egy helyi hitközösség vezetője, személyi edző, háborús veterán, ingyen ételt biztosít azon nők számára akik családon belüli erőszak áldozatai lettek, és idős, beteg édesanyját is segíti otthonában, valóban rászolgált a feléje irányuló hála kimutatására, és ezt így gondolta Johnson is. Instagram oldalán maga osztotta meg a videót a nagy pillanatról.

Jól látható, hogy a férfi megilletődik amikor a mozizás után egy levelet talál a sztár kocsijában és amikor kiderül, hogy abban az áll, hogy mostantól övé a színész autója, teljes sokkot kap az örömtől és a meglepettségtől. A Red Notice sztárja szerint Oscar és a hozzá hasonló jótékony emberek még sokkal több elismerést és hálát érdemelnének, és az, hogy neki ajándékozta a járgányát, az a minimum amit megtehet érte. Többször megölelik egymást és a szeretet fontosságáról beszélnek, miközben Oscar a meghatottságtól, hogy a kedvenc sztárja ilyen gesztust tett felé, el is sírja magát.

Forrás: Instagram

Megosztom: