Forrás: Pinterest
Bulvár

Kiderült ki tartott attól, hogy túl sötét bőrű lesz Harry herceg és Meghan Markle gyereke

Megosztom:

Károly herceg problémázott Archie bőrszínén.

Pont a nagyapa

Harry herceg és Meghan Markle már korábban felfedték, hogy a királyi családban akadtak olyanok, akik attól tartottak, hogy túl sötét lesz Archie bőrszíne. Most végre az is kiderült, hogy pont a nagyapja, Károly herceg akadt fenn a kérdésen.

2017. november 27-én reggel 5 órakor jelentették be Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését. Néhány órával később Károly herceg leült reggelizni, és következő kérdést tette fel feleségének, Camillának: „Kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni a gyerekek.”

Camillát „kicsit megdöbbentette” a téma, és azt válaszolta: „Nos, gyönyörűen, ebben biztos vagyok.” Majd Károly halkan megkérdezte: – “Úgy értem, mit gondolsz, milyen lehet a gyermekeik színe?”

Egy forrás szivárogtatta ki az információt a november végén megjelenő könyvhöz, a Testvérek és feleségek: Vilmos, Katalin, Harry és Meghan a magánéletben.

A könyv azt is feltárja, hogy Harry csalódott volt, és panaszkodott az apjának, aki egy másik bennfentes szerint azt mondta a hercegnek, hogy „túl érzékeny az ügyre”.
Ezt az unszimpatikus véleményt osztotta Vilmos is, aki állítólag „tapintatlannak” nevezte a bőrtónusra vonatkozó megjegyzést, de „nem tartotta a családon belüli rasszizmus jelének”.

Tagadja a vádakat

A Clarance House határozottan tagadta a vádakat, szerintük mindez „kitaláció”, és a továbbiakban nem is kívánják kommentálni.

Forrás: PageSix

Megosztom: