Forrás: Pinterest
Bulvár

Harry Styles megint olyan dologgal jön, amitől az anyukák szeretik, de az apák nem biztos

Megosztom:

Harry ismét sokkol?

A színek szerelmese

A stíluskirály énekes mostanában sokat kísérletezik a nemi szerepekkel, és bár Harry hetero, egyre többször áll ki a melegekért, öltözik női ruhába, és szólal fel különböző megosztó témákban. Harry most saját kozmetikai márkáját is piacra dobja, ami férfiaknál azért jóval ritkább, mint a női hírességekél.

Főleg, hogy nem egy samponra vagy parfümre kell gondolnunk Harry esetében, hanem kéz és körömápoló termékekre. Styles márkája Pleasing névre lett keresztelve, ami nagyjából annyit tesz “kielégítő”. Az énekes maga is szereti festeni a körmeit, és nem tartja furcsa dolgonak.

“Ha látsz egy szép virágot, és megirigyled a szirmai színét, magadra kívánod azt. Miért ne viselhetnéd ezeket a színeket a körmödön te is? “

Harry saját bevallása szerint az apró dolgoktól boldog és számára az egész szépségmánia és külsőségek fontossága, a körömápolással kezdődik. Első termékei most jelentek meg de további kozmetikai termékeket is tervez kiadni, és Styles azt nyilatkozta, hogy ez még csak a kezdet. A korábbi One Direction tag ezekkel a nézeteivel nincs egyedül, egyre több metroszexuáis férfi vállalja fel piperkőcségét (David Beckham nyíltan annak vallja magát), és megunták, hogy csak a nők festhetik a körmüket és a szemüket. Ettől még ugyanúgy heteroszexuálisak maradnak beállítottságukat tekintve, csak többet nézik magukat a tükörben.

Forrás: Just Jared

Megosztom: